Sieraden

Wij hebben naast onze tafels en woonaccessoires, ook onze eigen unieke lijn houten sieraden: MoodsWood sieraden op maat. Wij maken onder andere ringen, kettingen en armbanden. Zowel sieraden voor hem, als voor haar. Maar ook partnersieraden volledig op maat naar uw wensen behoren tot onze mogelijkheden.

Recycle

Onze houten sieraden worden, net als onze tafels op maat en woonaccessoires, vervaardigd uit gerecycled hout. Wij maken gebruik van fijnhout in onze sieraden. Dit hout is niet in gebruik geweest als schuur of woning, maar kent onder andere een geschiedenis als body van een oude gitaar. Oude gitaren worden omgetoverd tot ringen, kettinghangers en armbanden. Wij maken onder andere gebruik van Afrikaans padoek, amerikaans noten, olijfhout en eiken bij het vervaardigen van onze sieraden. Hoe leuk is dat?! Een unieke op maat gemaakte ring afkomstig uit een oude gitaar!

Wij selecteren het hout voor onze ringen op kleur en stevigheid. Want ook hier staan wij voor exclusiviteit en kwaliteit.

Wij hebben houten sieraden voor hem en voor haar. Maar ook hebben wij houten sieraden voor kinderen. Tevens hebben wij een aanbod partnerringen. Een ring voor hem en voor haar, volledig op elkaar afgestemd.

Epoxy

Ook in onze sieraden verwerken wij desgewenst epoxy. Glow in the dark is hierbij ons pronkstuk. Sieraden die oplichten in het donker. Hiermee steel je gegarandeerd de show op een feest!

Alle houten ringen worden volledig met de hand op maat gemaakt. Wij hebben altijd een assortiment ringen op voorraad in onze webshop. Zit uw droomsieraad er niet tussen? Maak uw wensen kenbaar en wij maken graag een passend ontwerp.