Over ons

Dit is wie wij zijn

WIJ ZIJN ‘IN THE MOOD MET OLD OAK WOOD’! Wij hebben het enorme voorrecht om samen van onze hobby en passie ons werk te mogen maken. Met onze liefde voor hout, zijn wij jaren geleden ons eigen bedrijf gestart als ambachtelijk meubelmaker. Wij hebben vele meubels voor klanten, in zowel binnen- als buitenland, mogen maken. En inmiddels beschikken wij over ruim 15 jaar ervaring als ambachtelijk meubelmakers.
Onze geschiedenis

Jaren geleden zijn wij ons bedrijf gestart als ambachtelijk meubelmakers. Na het vervaardigen van allerlei soorten meubels, hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in het maken van een tafel op maat. Vele tafels hebben hun weg gevonden over de grens. Tafels in allerlei modellen en allerlei formaten.

Waar wij voorheen veelal gebruik maakten van nieuw hout, hebben wij ons toegelegd op het werken met gerecycled hout: 200-300 jaar oud eiken. Na het maken van vele tafels voor klanten over de hele wereld van massief gebruikt oud eiken, is onze passie voor dit specifieke hout steeds verder gegroeid. En zijn wij gestart met het opzetten van een eigen lijn meubels, woonaccessoires en sieraden. De wens om ook écht maatwerk te kunnen leveren aan klanten, bracht ons tot ons unieke concept. Dit was de start van MoodsWood. Vandaag de dag werken wij alleen nog maar met massief oud eiken. Massief oud eiken heeft een geschiedenis en karakter, waardoor elk meubelstuk zijn eigen verhaal vertelt. Maar ook kunnen wij door gebruik van oud eiken, de kwaliteit van onze producten garanderen. Doordat wij ambachtelijk maatwerk leveren,zijn onze klanten verzekerd van een uniek en authentiek product.

Als partners hebben wij onze krachten gebundeld: oud ambachtelijk werk gemixt met kunst. Door deze unieke combinatie, maken wij dan ook graag creatieve ontwerpen en creaties! Wij denken niet alleen graag met u mee, maar vertalen uw wensen graag in een uniek ontwerp en product. Of u nu houdt van rust, of op zoek bent naar een ware blikvanger. Oud eiken past in elke interieur: van klassiek tot modern Oud eiken voorzien van epoxy is een voorbeeld van één van onze blikvangers. Als u op zoek bent naar een uniek meubelstuk of woonaccessoire, is het gebruik van epoxy echt iets voor u. Wat ooit startte als een gewaagd experiment, is inmiddels uitgegroeid tot een van onze specialisaties. Hier rust dan ook ontwerpbescherming op

Contact met u als klant

Elke plank is uniek, maar voor ons is ook elke klant uniek. Onze passie zetten wij graag om, in een passend ontwerp en product voor u. Dit maakt voor ons elke werkdag weer bijzonder. En daar nemen wij dolgraag de tijd voor! U bent bij ons van harte welkom, om ons werk te bekijken en onze mogelijkheden te bespreken! Wij zijn dagelijks op afspraak geopend. Een afspraak bij MoodsWood is zowel door de week, als in het weekend mogelijk. Maar ook in de avonduren. 

Als wij voor u maatwerk leveren,  betrekken u graag bij het hele proces. Wanneer u ons kiest om uw tafel, kast, lamp, kast, of ander product te vervaardigen, beginnen wij met het in kaart brengen van uw wensen. Wij selecteren aan de hand van dit gesprek het gewenste hout voor u op kleur en tekeningen. Ook heeft u de mogelijkheid het hout zelf met ons uit te kiezen. Pas wanneer u als klant volledig tevreden bent over het geselecteerde hout, vertrouwen wij ons hout tot aan onze gereedschappen. En kan het productieproces gaan beginnen. Als u er prijs op stelt, ontvangt u foto’s en video’s van uw product. Zo is het mogelijk om ons productieproces van begin tot eind te volgen. Tussentijds bent u ook welkom om uw product te komen bekijken! En of u nu kiest voor een volledig interieur of één van onze woonaccessoires. Wij betrekken u met hetzelfde enthousiasme bij ons werk. Dit is voor ons wat maatwerk betekent.

Natuurlijk kunt u ook voor de bezorging van uw producten bij ons terecht. Wij leveren onze producten graag bij u thuis af en monteren het op de gewenste lokatie. Maar hier houdt het niet op. Wanneer u vragen heeft, kunt u ook na levering altijd bij ons terecht! En staan wij ook dan graag voor u klaar. 

Samenwerking

Wij werken ook graag samen met andere ambachten (Ambachtelijk werk mag en moet weer gezien worden!) en bouwbedrijven. Maar ook een samenwerking met interieurarchitecten en interieurstylisten blijft voor ons een ontzettend leuke uitdaging. Door het bundelen van krachten uit diverse disciplines kan een project van A tot Z naar volledige wens en tevredenheid van onze klant worden uitgevoerd.

Graag tot ziens bij MoodsWood!!